Politika e Privatësisë dhe Përdorimi i Cookies

Politika e Privatësisë

Të dhënat personale të klientëve tanë do të trajtohen në përputhje me ligjin e Bashkimit Europian 2016/679, i hatuar më 14 Prill 2016 dhe që hyn në fuqi më 25 Maj 2018, që rregullon mbrojtjen e të dhënave dhe klientëve (GDPR). Kjo vlen nëse ju hyni në faqen tonë të internetit dhe vendosni thjesht të shfletoni përmbajtjen ose i përdorni shërbimet e tona siç janë: publikimi i biznesit tuaj, reklamimi në websajtin tonë ose sponsorimi i të njejtit.

Sipas dispozitave të GDPR, ju njoftojmë se duke plotësuar formularin tonë, të dhënat tuaja personale do të ruhen me siguri të plotë në serverin tonë që strehohet në one.com në Kalvebod Brygge 24, DK-1560 Copenhagen, Danimarkë.

Ju në çdo kohë keni të drejtën dhe mundësinë e qasjes tek të dhënat tuaja për korrigjim apo anulimin e tyre nga paneli juaj i kontrolit apo mund ta bëni kërkesën nëpermjet emailit info @ albaneti. com.

Në asnjë rast dhe për asnjë arsye nuk do të zbulohen të dhënat tuaja personale palëve të treta.

Përdorimi i Cookies

Cookie ështé një fajll standard që vendoset në kompjuterin apo pajisjen tuaj. Ne mund të përdorim cookies të sajtit tonë ose të Google Analytics për mbledhjen e informatave në lidhje me faqet që ju shikoni, linqet që ju klikoni, dhe veprimet e tjera që ju ndërmerrni në shërbimet tona, brenda reklamave tona apo përmbajtjes së emailit në mënyrë që t´ju ofrojmë shërbime sa me relevante. Edhe pse shumica e shfletuesve të internetit i pranojnë automatikisht cookies, ato gjithashtu ofrojnë mundësi të pranimit, lajmërimit apo refuzimit të tyre në momentin që tentohet vendosja e tyre ne kompjuter apo smartphone. Gjithsesi një pjesë e shërbimeve tona mund të mos funksionojë si duhet nëse ju i refuzoni cookies.
Cookies në përputhshmëri të plotë me normat dhe ligjin e Bashkimit Europian 2016/679, nuk do të përdoren në asnjë rrethanë për të keqpërdorur informatat e përdoruesve, por vetëm për të lehtësuar përdorimin e websajtit tonë dhe menaxhimit të tij.

Siguria

Sajti Albaneti (www.albaneti.com) u nënshtrohet ligjeve të Bashkimit Europian për siguri të klientëve, për të mbrojtur humbjen, keqpërdorimin ose ndryshimin e informacionit nën kontrollin tonë.

Informacioni Financiar i Klientit (si numri i kartë kreditit, data e skadimit, të dhënat personale) sipas protokolit të pagesave dhe transakcioneve, do të shkojnë direkt në Bankë, kështuqë askush nga drejtuesit dhe të punësuarit në Websajtin Albaneti (www.albaneti.com) nuk ka qasje teri tek ato të dhëna.

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësime në lidhje me  politikën e sigurisë dhe privatësisë sonë ose në lidhje me praktikat dhe rregullat tjera të websajtit tonë ju mund të na kontaktoni nëprnjet emailit info @ albaneti . com ose nëpërmjet telefonit 0034 667888370.