Grupet

 • Group logo of Biznesi Shqipetar Botror

  Biznesi Shqipetar Botror

  Public Group / 4 members / Active 11 months, 3 weeks ago

  Grupi i Biznesmeneve Shqipetar nga mbare Bota

 • Group logo of Shkupi Legjendar

  Shkupi Legjendar

  Public Group / 5 members / Active 1 year, 4 months ago

  A je shkupjan!!! Bashkangjitu grupit tonë

 • Group logo of Shqiptarët e Diasporës

  Shqiptarët e Diasporës

  Public Group / 3 members / Active 1 year, 6 months ago

  Grup për gjith shqiptarët që jetojnë në mërgim

 • Group logo of Tirona është e jona

  Tirona është e jona

  Public Group / 2 members / Active 1 year, 7 months ago

  Grupi i hapur për gjith shqipëtarët që e kanë vizituar Tiranën dhe që kanë dëshirë ta vizitojn…