Grupet

 • Logo e grupit Biznesi Shqipetar Botror

  Biznesi Shqipetar Botror

  Public Group / 5 members / Active 2 years, 1 month ago

  Grupi i Biznesmeneve Shqipetar nga mbare Bota

 • Logo e grupit Shkupi Legjendar

  Shkupi Legjendar

  Public Group / 5 members / Active 4 years, 6 months ago

  A je shkupjan!!! Bashkangjitu grupit tonë

 • Logo e grupit Shqiptarët e Diasporës

  Shqiptarët e Diasporës

  Public Group / 3 members / Active 4 years, 8 months ago

  Grup për gjith shqiptarët që jetojnë në mërgim

 • Logo e grupit Tirona është e jona

  Tirona është e jona

  Public Group / 2 members / Active 4 years, 9 months ago

  Grupi i hapur për gjith shqipëtarët që e kanë vizituar Tiranën dhe që kanë dëshirë ta vizitojn…