Mirësevini tek Albaneti – Rrjeti juaj për biznes dhe shoqëri

Albaneti është një web sajt i plotë që përmban rrjetin social ku mundeni të lidheni me shokët tuaj ose të krijoni miqësi të reja. Gjithashtu përmban drejtori të firmave shqiptare, lajmet aktuale,  market online ku mundeni ti ofroni prodhimet tuaja si dhe faqen për shpallje të ndryshme…