comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Zyrtares daneze i bie të fikët gjersa ministri fliste për vaksinën AstraZeneca

Danimarka është vendi i parë në kontinentin evropian që ka ndaluar përgjithmonë vaksinimin e qytetarëve të saj me vaksinën e kompanisë anglo-suedeze, AstraZeneca.

Vendimi u morr në kohën kur shumë shtete po raportojnë për rritje të rasteve të trompozës tek personat që u vaksinuan kundër coronavirusit.

Por, gjatë konferencës për shtyp të ministrit shëndetësor danez ndodhi e papritura.


Danimarka ndalon plotësisht përdorimin e vaksinës AstraZeneca
Danimarka ndalon plotësisht përdorimin e vaksinës AstraZeneca

Zyrtares së Lartë të Shëndetësisë i ranë të fikët duke shqetësuar jo pak personat e pranishëm në konferencë.

Sipas autoriteteve, zyrtarja u përmend pak çaste më vonë dhe është dërguar në spital për kontrolle të mëtejshme. /Telegrafi/

!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u4″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);

Rumble(“play”, {“video”:”vd1r5v”,”div”:”rumble_vd1r5v”});

The post Zyrtares daneze i bie të fikët gjersa ministri fliste për vaksinën AstraZeneca appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com