Zaev: BESA e Afrim Gashit, PDSH dhe Amdi Bajram do të jenë pjesë e Qeverisë

Lideri i Lidhjes së Romëve, Amdi Bajram, do të jetë pjesë e qeverisë nga shumica parlamentare e udhëhequr nga LSDM, e konfirmoi para pak çastesh Zoran Zaev, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Është aritur marrëveshje me Besën e Afrim Gashit, PDSH dhe Amdi Bajram, i cili ka qenë i pa vendosur në muajt e kaluar”, tha Zaev, duke shtuar se Bajram nuk do të fitoi ndonjë ministri, por do të jetë përgjegjës për disa pozita.

Zaev ka tha se Menduh Thaçi nuk do të jetë anëtar i qeverisë, duke u përgjigjur në një pyetjeje të gazetares për bombën ku Thaçi premton besnikëri të pakushtëzuar ndaj Mijalkov. /Telegrafi/

The post Zaev: BESA e Afrim Gashit, PDSH dhe Amdi Bajram do të jenë pjesë e Qeverisë appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com