comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Vazhdon Black Friday, tjetër nivel 49.90€ në vit

Duke parë interesimin e shume klientëve për abonim në platformën Art Motion, vazhdon Black Friday edhe me datën 25 Nëntor për vetëm 49.90€ në vit .

Bëhu pjesë e platformës më të pasur dhe atraktive në treg, mbi 150 HD kanale televizive, deri ne 20 Mbps internet dhe duke mos lënë anash edhe programet për dashamirët e sportit.

Kape momentin, oferta vlen vetëm edhe me 25 Nëntor deri në ora 21:00 .

Me Art Motion, Black Friday gjethqysh ta qet!

The post Vazhdon Black Friday, tjetër nivel 49.90€ në vit appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com