Vazhdimi i seancës, këto janë pikat e rendit të ditës

Sot Kuvendi i Kosovës vazhdon seancën plenare me pikat e papërfunduara më 17 maj 2018.

Seanca do të mbahet në ora 10:00.

Ky është rendi i ditës:

 • Votimi i Programit Kombëtar për zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit (PKZMSA) 2018-2022,
 • Votimi i Strategjisë shtetërore të ujërave në Kosovë 2017-2036,
 • Votimi i Planit të veprimit për biodiversitetin 2016-2020,
 • Votimi i Raportit vjetor të Zyrës së Rregullatorit për Energji për vitin 2017,
 • Shqyrtimi i Raportit vjetor të Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2017,
 • Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë për ndihmë juridike falas për vitin 2017,
 • Propozimi i Grupit Parlamentar të AAK-së për zëvendësimin e anëtarëve në komisionet parlamentare,
 • Zgjedhja e dy anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Mediave,
 • Propozim-rezoluta për heqjen e Romingut ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë,
 • Propozim-rezoluta për hapjen e tërësishme të kontrollit për hyrje/daljet e shtetasve të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë nëpërmjet pikave të kalimit kufitar në Vërmicë, Qafë Prush dhe Qafë Morinë,
 • Debat parlamentar në lidhje me të drejtat e punëtorëve dhe adresimin e papunësisë në Republikën e Kosovës, sipas kërkesës së GP të LVV,
 • Debat parlamentar në lidhje me zbatimin e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë për unifikimin e pikave doganore ndërmjet tyre, sipas kërkesë së deputetit Visar Ymeri, mbështetur edhe nga 11 deputetë,
 • Debat parlamentar në lidhje me kartonin e gjelbër, sipas kërkesës së deputetit Faton Topalli, mbështetur edhe nga 11 deputetë,
 • Debat parlamentar në lidhje me gjendjen jo të mirë të rinisë kosovare, sipas kërkesës së deputetit Fidan Rekaliu, mbështetur edhe nga 5 deputetë. /Telegrafi/

Foto: Arkiv

The post Vazhdimi i seancës, këto janë pikat e rendit të ditës appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com