comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Të jetosh si në Evropë – Vazhdon shitja e banesave në kompleksin Linda Premium Residence i cili i ka të gjitha

Kompleksi unik, Linda Premium Residence, ka filluar të marrë formë, por më shpejt se hapat e finalizimit po shkon shitja e objekteve banesore dhe lokaleve afariste.

Kompleksi me 11 objekte dhe mbi 600 banesa po vjen me një arkitekturë të pa parë, vjen me kushte jashtëzakonisht të mira të jetesës.

Me plot kuptimin e fjalës, Linda Residence me 11 objektet pritet të jetë diferenca në stilin e të jetuarit me të gjitha kushtet sipas standardeve të fundit, si në Evropë.

Hapësira të gjelbëruara, kopshti për fëmijë, teknologjia SmartHome, mjeku i lagjes etj, e bëjnë kompleksin Linda Premium Residencë më shumë se veç një hapësirë për të jetuar – aty gjendet lumturia për ju dhe fëmijët tuaj.

Lokacioni i kompleksit Linda Premium Residence!

Siguria në kompleksin Linda Residence është prioritet, ku me vëzhgim 24 orë me kamera, qetësia në këtë kompleks krahas komoditetit tuaj do të jenë të pashmangshme.

Në Al Trade Center kanë konfirmuar se objektet e Linda Premium Residence kanë zgjuar interesimin e jashtëzakonshëm, teksa numri i objekteve banesore dhe lokaleve afariste që po shiten po shkon gjithnjë e duke u rritur.

Linda Premium Residence gjendet buzë rrugës A, që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e Prishtinës, më saktësisht në zonën Prishtina e Re në Veternik.

Për t’i blerë banesat dhe lokalet afariste dhe për më shumë informata:
080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530
info@altradecenter.com
altradecenter.com  

The post Të jetosh si në Evropë – Vazhdon shitja e banesave në kompleksin Linda Premium Residence i cili i ka të gjitha appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com