comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Soni Malaj zbulon detaje nga bashkëpunimi me Jowell

Soni Malaj do të bëjë një bashkëpunim me një personazh të huaj shumë të suksesshëm, latin.

Në një lidhje telefonike në “Pop Culture”, Soni Malaj zbuloi detaje nga ky bashkëpunim. Bëhet fjalë për Jowell, këngëtari i muzikës ‘reaggaeton’, mjaft i njohur në mbarë botën.

“Po më pëlqen, pasi jam duke eksperimentuar në një treg tjetër, pavarësisht se për tregun shqiptar duket i kërkuar nga unë në kohë, por totalisht të pafalshme”, tregon Soni.

#comingsoon @jowellgram #enlaintimidad

A post shared by S🔴N☝🏻♏A💪🏻AJ ☀ (@soni_malaj) on May 29, 2018 at 11:36am PDT

Soni zbulon se me Jowell ka 3 bashkëpunime. “Me Jowell kam 3 bashkëpunime, 2 i kam në frëngjisht. Unë flas shumë mirë në frëngjisht dhe dilja shumë mirë duke kënduar në këtë gjuhë. Tashmë kemi edhe dy këngë të tjerë që i kam shumë përzemërt”, thotë Soni.

Më tej, ajo thotë se, bashkëpunimi lindi natyrshëm. Në fund, Soni foli edhe për klipin, duke thënë se ka dy muaj që ka mbaruar, por ka ende pak punë.

“Është një këngë shumë e thjeshtë, por vetëm për çështje teknike e kam regjistruar atë 5 apo 6 herë”, tha ajo.

#comingsoon #enlaintimidad @jowellgram

A post shared by S🔴N☝🏻♏A💪🏻AJ ☀ (@soni_malaj) on May 27, 2018 at 11:53am PDT

The post Soni Malaj zbulon detaje nga bashkëpunimi me Jowell appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com