Si ta punoni vetë kositësen e vogël për bar: Këtë vegël të lirë mund ta punojë çdokush (Video)

Bëje vetë: qe se si mund të bëni këtë një kositëse të lehtë, të lirë dhe të shpejtë për bar!

Kositja e barit është punë e cila merr shumë kohë dhe energji, ndërkaq shumë kopshtarë posaçërisht kanë telashe me “qethjen” e barit përreth skajeve.

Zgjidhja më e mirë për barin e gjatë është kositësja e vogël, ndërkaq nëse nuk e keni, atëherë bëjeni vetë, e cila do t’jua lehtësojë goxha shumë punën, transmeton Telegrafi.

Kositëse të këtillë mund të bëjë çdokush dhe ta përdorë, posaçërisht është e përshtatshme për femrat, sepse nuk është fare e rëndë.

Me këtë kositëse të improvizuar mund të kositni barin përreth skajeve të kopshtit, pjesët përreth rrethojës, leheve të luleve, saksive të luleve, skajet rreth puseve…

 

Çdo skaj në kopsht i cili duket jo i rregulluar do ta rregulloni lehtë me ndihmën e kësaj kositëseje, e cila është vepër juaja. Kjo është mënyra se si ta punoni!

Hiqeni gurin gërryes, pastaj ndani dhëmbëzoret nga vegla gërryese në dy pjesë dhe nëpër vrima në njërën pjesë kaloni tojat e najlonit për kositëse (procedura e hollësishme është treguar në videoxhirim)

Dhëmbëzoren sërish vendoseni në atë mënyrë që toja të jetë e forcuar, pastaj futeni në vrimën e burgisë në aparatin gërryes dhe shtrëngojeni fort.

Kositësja juaj është e gatshme për kositje të barit!

Vërejtje: Me rastin e punimit të kositëses së improvizuar dhe kositjes kini kujdes dhe jini precizë që të mos lëndoheni.

/Telegrafi/

The post Si ta punoni vetë kositësen e vogël për bar: Këtë vegël të lirë mund ta punojë çdokush (Video) appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com