comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Si ta pastroni enëlarësen me ndihmën e miellit

Të gjithë e dimë që në enëlarëse gjatë larjes së enëve përfundojnë mbetjet e ushqimit, prandaj është shumë me rëndësi që ajo të jetë e pastër

Enëlarësja është një ndër elementet më të ndotura në kuzhinë, prandaj duhet kërkuar mjetet të cilat do ta pastrojnë më së miri.

E gjitha që ju duhet është mielli dhe enëlarësja është krejtësisht e pastër dhe e shkëlqyer, transmeton Telegrafi.

Udhëzimet janë këto:

▪ Pastrojeni dhe dezinfektoni ashtu siç e bëni zakonisht.

▪ Thajeni me leckë të pastër apo me peshqir kuzhine.

▪ Në enëlarëse qitni miell një të katërtën e filxhanit dhe me leckë fërkojeni sipërfaqen e enëlarëses me lëvizje rrethore.

▪ Mos e shpëlani, por me leckë eliminoni mbetjet e miellit. /Telegrafi/

The post Si ta pastroni enëlarësen me ndihmën e miellit appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com