Shoqata e Avokatëve të Maqedonisë do të zgjedh kryetarin e ri (Video)

Shoqata e Avokatëve në Asamblenë e 63-të Vjetore, çka do të mbahet në Strugë, do të zgjedhë një Bordin Drejtues dhe Kryetarin e ri. Zgjedhjet do të mbahen në hapësirat e punës së asamblesë, e cila do të mbahet pasdite pas dyerve të mbyllura. Ish kandidatët për pasardhësin e Nikola Dodevskit kryetarit në funksion i cili nuk do të garojë për mandat të ri, me arsyetimin se ka kontribuar mjaftueshëm për profesionin në tre mandatet e fundit sa ishte në krye Shoqatës së Avokatëve, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Kandidatët e mundshëm të përmendur në opinion janë emrat e avokatëve të famshme, Zvonko Davidoviq, Dimitar Pançevski, Ljubomir Mihajllovski Xhango, Natasha Trpenovska Trençevska dhe të tjerët. Por nuk është e përjashtuar që të ofrohen edhe emra të tjerë, ndërsa do të votojnë vetëm për kandidatët që do të marrin shumicën e kërkuar të delegatëve të pranishëm. Për kryetar të Shoqatës ende është aktuale Dodevski i cili në opinion është bërë i njohur si një mbrojtës i ish-kryeministrit Gruevski në rastet e PSP-së vitin e kaluar, pret që Bordi i ri dhe Kryetari të vazhdojnë në rrugën atuale e cila i trazoi udhëheqësi e tanishëm dhe të punojnë për rivendosjen e dinjitetit e profesionit. /Telegrafi/

The post Shoqata e Avokatëve të Maqedonisë do të zgjedh kryetarin e ri (Video) appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com