Samsung po vjen me risi më 11 gusht

Ngjarja Galaxy Unpacked e Samsung, e cila këtë vit mban slloganin “Bëhu gati të shpalosesh”, do të mbahet më 11 gusht, duke filluar nga ora 4 pasdite.

Raportohet se shumë risi të kompanie do të paraqitet përpara publikut të gjerë.

Megjithëse nuk dihet ende zyrtarisht cilat pajisje të Samsung Electronics do të paraqiten në këtë ngjarje, sipas informacionit jozyrtar, i cili disi konfirmohet nga grafika e njoftimit dhe parulla “… të shpaloset”, prezantimi i Galaxy Z Flip 3 dhe Z smartphone Fold 3 pritet. Dhe shumë risi të tjera.

Bashkohuni në ngjarjen Samsung Galaxy Unpacked në 11 Gusht për të zbuluar një kapitull të ri të inovacionit në fushën e telefonave inteligjentë të dizajnuar për t’u shijuar në maksimum në çdo kohë, pa marrë parasysh se ku jeni, duke telefonuar nga kjo kompani.

Ngjarja do të transmetohet në kanalin Samsung të Youtube duke filluar nga ora 4 pasdite. /Telegrafi/

The post Samsung po vjen me risi më 11 gusht appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com