comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Renditja e fanellave të Liverpoolit nga ato më të këqijat, deri te më të mirat

Liverpoolit i duhen vetëm edhe dy fitore për të fituar Ligën Premier pas më shumë se 30 vitesh pritjeje.

Coronavirusi ka suspenduar të gjitha aktivitetet sportive jo vetëm në Angli, por pothuajse në të gjithë botën, derisa thuhet se ende nuk kanë ndonjë datë zyrtare se kur mund të rikthehet futbolli.

The Reds janë aktualisht 25 pikë larg vendit të dytë Manchester Cityt dhe atëherë kur të rikthehet liga, atyre do u duhen vetëm edhe gjashtë pikë për t’u shpallur kampion.

(Foto: Michael Regan/Getty Images/Guliver)

Gjersa futbolli vazhdon të jetë i suspenduar, GivemeSport ka renditur fanellat e Liverpoolit nga më të këqijat, te ato më të mirat.

19) 2012/13

p1e6bs7ni81bnr1jl29u9t97d85d.jpg

18) 2016/17

p1e6bs6ro53re150t1l1v10h41b8vb.jpg

17) 1993/94 & 1994/95

p1e6btb3bu16al1qjh1vcmie7ombr.jpg

16) 2000/01 & 2001/02

p1e6btbp9q1240n901dgt195u1n1lt.jpg

15) 2002/03 & 2003/04

p1e6btcc72uqc6m08o11l0lb6kv.jpg

14) 1996/97 & 1997/98

p1e6btcvhd1b9j10mb1p1s9mlf4511.jpg

13) 1998/99 & 1999/00

p1e6btdp6u1jaq1e4g2gfg7q1t6213.jpg

12) 2018/19

p1e6bs98fm1tvfkmhonk1vb21795h.jpg

11) 2010/11 & 2011/12

p1e6btek7n1et0lfr1p7vpnuvh715.jpg

10) 2015/16

p1e6bsa4c61ogrgjrfhd1hqk1d39j.jpg

9) 2013/14

p1e6btf9aoa10j421tpv247edi17.jpg

8) 2004/05 & 2005/06

p1e6btfpjkhkqpev1uab4kg1ob719.jpg

7) 2019/20

p1e6bsatdmf5nj061spm15ko16osl.jpg

6) 2006/07 & 2007/08

p1e6btgcinibp1v31fm8pa414211b.jpg

5) 2014/15

p1e6bsbnq71c7k1960j3e1rcigc9n.jpg

4) 2017/18

p1e6bscfa2hpkf8812ip10211tr5p.jpg

3) 1995/96

p1e6bth1j91jvh1h551ji62n71euj1d.jpg

2) 2008/09 & 2009/10

p1e6bths0g1all11535m10tj13731f.jpg

1) 1992/93. /Telegrafi/

p1e6btig8ltlmilgds1er91v581h.jpg

The post Renditja e fanellave të Liverpoolit nga ato më të këqijat, deri te më të mirat appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com