Qeveria e Maqedonisë thërret seancë në orën 20:15

Shërbimi për Informim i Qeverisë, njofton se sonte me fillim në ora 20.15 do të mbahet seanca e 57-të e Qeverisë së RMV-së.

Nuk jepen detaje tjera për rendin e ditës, kurse nga press-shërbimi i Qeverisë njoftojnë se pas përfundimit të seancës do të ketë komunikatë për media.

Seanca e sotme e Qeverisë, vjen në kohën kur autoritetet e vendit konfirmuan mbërritjen e propozimit francez që siç u tha do t`i nënshtrohet një konsultimi të gjerë dhe deklaratës së Presidentit Macron nga Samiti i NATO-s në Madrid, se është gjetur një zgjidhje kompromisi për kontestin Shkup – Sofje.

 

 

The post Qeveria e Maqedonisë thërret seancë në orën 20:15 appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com