comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Punëtorët e Barcelonës në rast fitimi të titullit merrnin bonuese, por Bartomeu këtë vit nuk ua ka shpërndarë

Punëtorët e klubit katalanas ishin mësuar të merrnin një shpërblim të veçantë si bonus për kontributet e tyre gjatë kampionatit, por duket se kjo traditë është ndalur.

Kur një ekip fiton një titull të madh, nuk janë vetëm trajnerët dhe lojtarët që marrin nga një bonus financiar.

Kontributet e të gjithë atyre punonjësve që janë në klub shpesh shpërblehen.

FC Barcelona e fitoi titullin vitin e shkuar dhe punonjësit prisnin një bonus që shpesh shkon në paketë me pagat e tyre.

Natyrisht që shuma është shumë më e ulët se ajo që e kanë pranuar lojtarët, por kjo bëhej për të rritur pagën e tyre vjetore, kur klubi kishte sukses.

Barça e fitoi kampionatin dhe kupën në sezonin 2017/18, dhe në përjashtim të lojtarëve dhe trajnerëve, punonjësit e tjerë që janë me ekipin e parë morën nga 25,000 euro si bonus.

Është një çmim që deri më tani, ishte shpërndarë gjithmonë te punontorët. /Telegrafi/  

The post Punëtorët e Barcelonës në rast fitimi të titullit merrnin bonuese, por Bartomeu këtë vit nuk ua ka shpërndarë appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com