Petrovski: Kufizimi i lëvizjes për fundjavë, vendim politik

“Kufizimet e qytetarëve për këtë fundjavë janë një vendim politik nga qeveria. Njerëzit duhet të lehtësohen nga presione të tilla, ne kemi sëmundje të tjera, njerëzit po kanë probleme e shëndetit mendor”, tha Filip Petrovski për emisionin “Samo Vistina”.

Për të, fuqia absolute është absolutisht e korruptuar dhe çdo qeverie i konvenon që njerëzit të ulen në shtëpi dhe të mos ecin rrugëve.

“Unë mendoj se kjo është një burg politik dhe ne duhet të dorëzohemi”, tha Petrovski.

Ai tregon se kushdo që mendon me vetëdije duhet të kërkojë që zgjedhjet të mbahen sa më shpejt që të jetë e mundur./Telegrafi/

The post Petrovski: Kufizimi i lëvizjes për fundjavë, vendim politik appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com