comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Përkujtohen dëshmorët në Pejë

Sot nisin homazhet në të gjitha varrezat e dëshmorëve të komunës së Pejës.

Homazhet bëhen me rastin e shënimit të Ditës së Dëshmorëve të kombit shqiptar dhe janë të organizuara nga Organizata e Veteranëve të UÇK-së në Pejë.

Sipas agjendës, homazhe do të bëhen në më shumë se 40 vende të ndryshme. Ndërkohë të shtunën është paraparë të mbahet edhe një akademi përkujtimore.

The post Përkujtohen dëshmorët në Pejë appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com