comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Njëzetenjë fotografi që zbulojnë se çfarë fshihet në prapaskenat e filmave të famshëm

Fansat e filmave gjithmonë pëlqejnë të shohin mënyrën se si u krijuan filmat e tyre të preferuar: se si një ekuipazh filmash zhvillojnë beteja të mrekullueshme, krijojnë krijesa të çuditshme dhe dekorata fantastike.

Këto truke zakonisht mbahen private, por këto fotografi të realizuara në prapaskena zbulojnë disa sekrete.


Nëntë skenat nga filmat e famshëm që u ndryshuan kur u shfaqën në shtete të ndryshme të botësNëntë skenat nga filmat e famshëm që u ndryshuan kur u shfaqën në shtete të ndryshme të botës

Bright Side mblodhi 21 fotografi të rralla nga xhirimet e filmave, që ne i njohim shumë mirë.

Disa nga këto fotografi tregojnë se procesi i xhirimit të një filmi mund të jetë i vështirë, por edhe i mbushur me skena qesharake. /Telegrafi/

21. King Kong, 2005

20. Blade Runner, 1982

19. Jurassic Park, 1993

18. Ghostbusters, 1984

17. RoboCop, 1987

16. The Martian, 2015

15. AVP: Alien vs. Predator, 2004

14. The Terminator, 1984

13. Guardians of the Galaxy, 2014

12. Aliens, 1986

11. Dracula, 1992

10. Hellraiser, 1987

9. Star Wars. Episode IV: A New Hope, 1977

8. Predator, 1987

7. Dunkirk, 2017

6. The Lord of the Rings: The Return of the King, 2003

5. Hellboy II: The Golden Army, 2008

4. Justice League, 2017

3. Resident Evil: Extinction, 2007

2. Gone with the Wind, 1939

1. Titanic, 1997

The post Njëzetenjë fotografi që zbulojnë se çfarë fshihet në prapaskenat e filmave të famshëm appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com