Në Klinikën Infektive në Shkup do të blihen kamera termike

Qeveria në seancën e 13-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për nevojën e furnizimit të dy kamerave termike.

Gjithashtu duhet të furnizohen edhe pajsisje për Klinikën e Sëmundjeve Infektive dhe pajisje për përdorim personal për të punësuarit në Ministrinë e Shëndetësisë dhe institucioneve tjera që janë të përfshira në aktivitet me coronavirus.

Në mbledhjen e sotme qeveritare, me propozim të ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe u obligua Ministria e Arsimit dhe Shkencës që përgatis një plan për distribuimin e mjeteve higjienike nëpër shkolla./Telegrafi/

The post Në Klinikën Infektive në Shkup do të blihen kamera termike appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com