Ministrat e Brendshëm të BE-së mblidhen në Tiranë

Takimi i ardhshëm i ministrave të Brendshëm të Bashkimit Evropian me ata të Ballkanit Perëndimor do të zhvillohet në muajin tetor, në Tiranë.

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj u takua me drejtues të lartë austriakë. Ai tha përmes rrjeteve sociale se Austria është ndër mbështetësit më aktivë për integrimin evropian të Shqipërisë.

“Tirana mikpritëse e takimit të Ministrave të Brendshëm e të Drejtësisë të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor, gjatë Presidencës austriake të BE-së, në Tetor 2018”, shkruan Xhafaj. /Telegrafi/

The post Ministrat e Brendshëm të BE-së mblidhen në Tiranë appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com