Marck Zukenberg do të dëshmojë para Parlamentit Evropian

Presidenti i Parlamentit Evropian Antonio Tajani ka treguar se themeluesi dhe drejtori ekzekutiv i Facebook ka pranuar të jap dëshmi para Parlamentit Evropian ashtu siç e kishte bërë para kongresit amerikan.

Zukenberg do të përgjigjet për dyshimet mbi keqpërdorimin e të dhënave përdoruesve të Facebook nga Evropa dhe nëse ato janë përdorur apo kanë pasur impakt në zgjedhjet elektorale në Evropë

“Mark Zuckerberg, themelues dhe drejtor io Facebook ka pranuar ftesën tonë. Ai do të vijë në Parlamentin Evropian”, ka shkruar Tajani në Twitter.

Ai ka njoftuar se presin që takimi të mbahet në Bruksel gjatë javës në vijim. /kp/Telegrafi/

The post Marck Zukenberg do të dëshmojë para Parlamentit Evropian appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com