comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

LSDM: Borxhi është stabilizuar dhe është vënë nën kontroll

Nga partia në pushtet LSDM nëpërmes një kumtese thonë se nuk ka hipokrizi më të madh se OBRM-PDUKM, partia e cila dyfishoi borxhin publik në disa vite dhe ka krijuar një kolaps në ekonomi, sot fol për ekonominë dhe huamarrjet.

“Ndryshe nga sundimi shtypës i OBRM-PDUKM-së, kur paratë nga huazimet e shtrenjta dhe të pakontrolluara u shpenzuan për tenderë kriminalë, barokë dhe monumente, sot nëpërmjet politikave qeveritare përgjegjëse, borxhi stabilizohet dhe vihet nën kontroll dhe ekonomia po rritet”, thonë nga LSDM.

Nga atje thonë se frekuenca e huamarrjes është zvogëluar, normat e interesit janë zvogëluar dhe borxhi i bërë nga OBRM-PDUKM po kontrollohet mirë.


Arsovski: Derisa Zaev është për pushime, Tevdovski mori borxh prej 49 milionë euroArsovski: Derisa Zaev është për pushime, Tevdovski mori borxh prej 49 milionë euro

“2018 është viti i një sasi rekord investimesh të huaja prej 624.5 milionë euro. Në tremujorin e parë të vitit 2019, eksportet u rritën për 7.7 për qind dhe prodhimi industrial u rrit me 8.8 për qind”, thonë nga LSDM./Telegrafi/

The post LSDM: Borxhi është stabilizuar dhe është vënë nën kontroll appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com