LAMM: Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata

Nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njoftojnë se komunikacioni jashtë mjediseve të qyteteve po zhvillohet me intensitet të ulët, ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Nga LAMM rekomandojnë që të shoferët të kenë kujdes me shpejtësinë e veturës, veçanërisht në pjesët e luginave ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.

Nga atje gjithashtu njoftojnë se për shkak të punëve ndërtimore në rrugën regjionale Mavrovë-Dibër pranë fshatit Jançe komunikacioni zhvillohet në një korrësi./Telegrafi/

The post LAMM: Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com