Kryeministri Albin Kurti ka vizituar ekipin Bad News Eagles

Sot, kryeministri i vendit Albin Kurti ka vizituar ekipin Bad News Eagles, për t’i uruar për sukseset e tyre dhe për të diskutuar për të ardhmen e eSports në vendin tonë.

Me rastin e festes së Fiter Bajramit, kryeministri Kurti sot ishte mysafir në bootcampin e ekipit Bad News Eagles, ku ata po përgatiten per turneun major tash e një kohë.

Siç duket Z.Kurti ka uruar ekipin për suksesin e tyre pas arritjes historike në lojën e CS:GO, si dhe ka diskutuar për ide te reja rreth eSports dhe zhvillimit të tij në vendin tonë në të ardhmen.

“Sot ishte një ditë e veçantë. U nderuam me prezencën e kryeministrit të Kosovës. Ne patëm disa biseda të mahnitshme se si të përmirësojmë eSports në rajonin tonë. Faleminderit Albin Kurti për këtë ditë”, ka shkruar faqja e Bad News Eagles në Instagram.

/Telegrafi/

 

View this post on Instagram

The post Kryeministri Albin Kurti ka vizituar ekipin Bad News Eagles appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com