Komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet në rrugë me lagështi

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njofton se komunikacioni në vend po zhvillohet pandëprerë dhe në rrugë me lagështi.

Nga atje thonë se komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të moderuar.

Nga LAMM paralajmërojnë shoferët që të kenë kujdes me shpejtësinë e automjeteve, veçanërisht gjatë luginave të vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.

The post Komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet në rrugë me lagështi appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com