Komuna e Gazi Babës: Qytetarët t’i lajmërojnë dëmet materiale nga vërshimet e djeshme

Situata pas stuhisë së djeshme në komunën e Gazi Babës ishte komplekse, por tani është gjithçka nën kontrollin e shërbimeve, njoftojnë nga komuna, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Stuhia e djeshme, e cila në një moment ishte kritike, shkaktoi dëme nga përmbytjet në oborre dhe në bodrumet e shtëpive dhe zonat bujqësore. Gjatë ditës së djeshme, ekipet e komunës, së bashku me qytetin e Shkupit dhe ndërmarrjet publike, monitoruan situatën dhe riparuan të gjitha dëmet nga stuhia”, thuhet në deklaratë.

Nga komuna ata theksojnë se pas stuhisë të gjithë rrjetin rrugor lokal, si dhe rrugët unazore të shkakëtuar nga balta dhe gurët. Siç është thënë, është punuar në rrjetin e kanalizimeve në Çento, Singeliq dhe Inxhikovo.

Siç është theksuar, në seancën e sotme, Këshilli votoi vendimet për ngritjen e një komisioni për përcaktimin e dëmeve. /Telegrafi/

The post Komuna e Gazi Babës: Qytetarët t’i lajmërojnë dëmet materiale nga vërshimet e djeshme appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com