Kaq kohë i duhet një Ferrarit të dal jashtë rrugës

Mungesa e përvojës pas timonit të një veture të fuqishme nuk mund të kompensohet as me shpejtësi të ulët.

Shumë do të pyesin veten pasi të shikojnë videon se si ai e menaxhoi atë. Gjegjësisht, momenti i mosvëmendjes, domethënë kënaqja me kënaqësitë, ishte i mjaftueshëm që Ferrari i shtrenjtë të zbriste jashtë rrugës. Është pista 488, një nga veturat më të shpejta dhe më të afta të sotme, që nuk do të thotë se është i plotfuqishëm.

Pamjet nga vetura prapa tregojnë pjesën e pasme të një Ferrari që lundron ngadalë nëpër rrugë. Në një moment shoferi iu nënshtrua pasioneve të ulëta dhe mund të kishte dashur të shfaqej, kështu që ai ra në një ingranazh më të ulët dhe dha gazin.

Dhe kur është në dispozicion një twinturbo 4.0 V8 me më shumë se 700 kuaj/fuqi, përgjigjja është e menjëhershme dhe tepër e fuqishme. Rrotat e pasme menjëherë rrëshqitën, shoferi humbi kontrollin dhe vetura ra nga ekuilibri, duke e dërguar atë në të djathtë. Ai ndaloi i ngjitur në gardhin e çelikut.

Dhe për t’i bërë gjërat edhe më keq, kjo është vetëm një makinë e vjetër një ditë. Akoma, pronari bëri mirë në fund. Për fat të mirë në aksident, nuk ishte një shpejtësi më e madhe dhe aksidenti nuk ndodhi në një zonë të zënë. /Telegrafi/

The post Kaq kohë i duhet një Ferrarit të dal jashtë rrugës appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com