comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Johnny Depp sërish e akuzon ish-gruan: Unë isha viktimë, Amber ushtronte dhunë ndaj meje

Johnny Depp është duke e akuzuar ish-gruan e tij, Amber Heard, për keqpërdorimin e deklaratës së tij, si pjesë e padisë për shpifje prej 50 milionë dollarësh.

“Unë i kam mohuar pohimet e zonjës Heard qëkur ajo i bëri ato në maj 2016, kur erdhi në gjykatë për të marrë një urdhër të përkohshëm unë isha i tëri i mavijosur nga plagët që kam marrë. Unë kurrë nuk kam abuzuar me znj. Heard ose ndonjë grua tjetër”, ka thënë ai.


Të gjitha lajmet nga Johnny DeppTë gjitha lajmet nga Johnny Depp

Sipas Depp, ajo ishte autorja e krimit, pasi gjatë gjithë kohës më ka shkaktuar dëme të mëdha, madje edhe lëndime trupore.

Johnny Depp dhe Amber Heard (Foto:Mike Marsland/WireImage/)

“Ajo ishte autor i krimit dhe unë isha viktimë. Heard ka kryer veprime të panumërta të dhunës në familje kundër meje, shpesh në prani të një dëshmitari të tretë, gjë që në disa raste më shkaktoi dëmtime të rënda trupore”, ka thënë Johnny.

Avokati i Heard, Eric George, i mohoi akuzat ndaj aktores. “Prova në këtë rast është e qartë, Johnny Depp po vazhdon me të njëjtin ritëm. Përpjekjet gjithnjë e më të dëshpëruara nga z. Depp dhe mundësitë e tij për të ringjallur karrierën”, shton më tutje George. /Telegrafi/

The post Johnny Depp sërish e akuzon ish-gruan: Unë isha viktimë, Amber ushtronte dhunë ndaj meje appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com