comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Jo të gjitha këpucët dhe fundet shkojnë së bashku, por këto katër kombinime janë perfekte

Do të ishte bukur nëse kombinimet e fundeve dhe këpucëve do të ishin klasike dhe nuk do të ndryshonin kurrë, por nuk është ashtu.

Shumë prej artikujve të përfshirë në marrjen e formulave “të duhura” së bashku do të qëndrojnë tashmë në veshjet tuaja – shpesh është thjesht një rast për të parë se çfarë ndihet më e përshtatshme tani për tani.

Për shembull, ju mund të keni lënë pas dore ato sandale sportive, të dendura që keni blerë për një festë aventureske, por tani ato janë gjëja më trendi për t’u veshur me një fund treçerekësh.

Sigurisht, ka alternativa më të vlefshme për secilën fund, dhe ne kemi paraqitur ato më poshtë, por katër pamjet e theksuara në të vërtetë janë më aktuale.

Fund treçerekësh + sandale sportive

Fund i lirshëm + atlete

Fund i gjerë i shkurtër + sandale të sheshta

Fund i drejt + taka

/Telegrafi/

The post Jo të gjitha këpucët dhe fundet shkojnë së bashku, por këto katër kombinime janë perfekte appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com