comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Jetullah Halili, është diagnostikuar me leukemi akute – kërkon ndihmë për mjekim jashtë vendit

Jetullah Halili, 20 vjeçar, nga Mitrovica është diagnostikuar me leukemi akute dhe ka nevojë për mjekim jashtë vendit.

Në pamundësi që t’i sigurojë mjetet e nevojshme, familja Haliti kërkon ndihmë për grumbullimin e të hollave nga njerëzit e vullnetit te mirë.

Shuma e kërkuar për intervenimin mjekësor është 160 mijë euro dhe duhet të kryhet në Turqi.

Të interesuarit mund ta kontaktojnë familjen në +383 49 49 74 64 dhe + 383 49 849 722

Xhirollogaria: 1503001003135032

SWIFT CODE: RBKOXKPR

IBAN: XKO5

The post Jetullah Halili, është diagnostikuar me leukemi akute – kërkon ndihmë për mjekim jashtë vendit appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com