Interex sjell Javën e Kujdesit Personal deri më 29 korrik

Marrë parasysh se higjiena personale është një prej aspekteve më të rëndësishme në jetën e njeriut, ku përmes kujdesit personal zvogëlohet rreziku i sëmundjeve, infeksioneve dhe rritet vetëbesimi e ndikohet pozitivisht në shoqëri, rrjeti i supermarketeve Interex po sjell Javën e Kujdesit Personal.

Nga data 23 e deri më 29 korrik, Java e Kujdesit Personal në të gjitha dyqanet e Interex do të shoqërohet me çmime ekstra lirë në produktet më të nevojshme të kujdesit personal.

Deodorantët, sapunët, ngjyrat e flokëve e çdo produkt që është i domosdoshëm për kujdes personal, në Interex do të jetë me çmim EKSTRA LIRË.

Krahas kësaj jave, Interex do të ketë ekstra zbritje tek arka edhe në brende të caktuara dhe kategori të ndryshme.

Për më shumë, shikoni fletushkën e mëposhtme:

The post Interex sjell Javën e Kujdesit Personal deri më 29 korrik appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com