comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Inspektorët tregojnë përse uji është i kuq në lumin Serava të Maqedonisë

Ministria e Mjedisit informon se kepet kanë dalë në terren për të kryer inspektimin urgjent përgjatë lumit Karposh pasi banorët vendas alarmuan dhe njoftuan ndotjen e tij.

Sot në rrjetet social u shpërndanë foto të lumit Serava ku shihet se uji është i kuq i errët.

Nga Ministria kompetente thonë se informacione të mëtejshme mbi arsyet e kësaj do të publikohen pasi të jetë përpiluar raporti i inspektimit të jashtëzakonshëm./Telegrafi/

The post Inspektorët tregojnë përse uji është i kuq në lumin Serava të Maqedonisë appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com