comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Incidente të vogla në protestën në Selanik kundër marrëveshjes së Prespës

Incidente të vogla ndodhën gjatë protestës që mbahet në qendër të Selanikut kundër marrëveshjes me Greqinë.

Sipas mediave lokale, një grup i vogël i personave të maskuar e kanë sulmuar policinë me mjete të forta, për çka forcat speciale policore janë përgjigjur me “shock” bomba dhe lotsjellës, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Gazetarët grek komentojnë se protestuesit nuk janë aspak miqësor ndaj ekipeve të gazetarëve, dhe disave disa herë janë përpjekur të sulmojnë përfaqësues të mediave.


Filloi protesta në Selanik kundër marrëveshjes së PrespësFilloi protesta në Selanik kundër marrëveshjes së Prespës

Pavarësisht intervenimit të policisë me gazsjellës, protestuesit ende mbetet duke protestuar./Telgrafi/

The post Incidente të vogla në protestën në Selanik kundër marrëveshjes së Prespës appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com