Ibraimovski: Jemi kundër përfshirjes së Amdi Bajramit në Qeveri

Partia për Emancipimin e Romëve (PER) distancohet nga qasja e Lidhjes së Romëve të Amdi Bajramit, për shkak se “të keqen që ja kanë bërë partisë nuk harrohet aq lehtë”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Nga atje thuan se duan t’i informojnë të gjithë romët dhe qytetarët tjerë të Maqedonisë se PER as që është pyetur për këtë hyrjen në qeveri të Lidhjes së Romëve, por as nuk mbështesin hyrjen e tyre në qeveri.

“PER qëndron besnike partnerit të koalicionit LSDM-së, por keqbërësja e Lidhjes së Romëve, nuk harrohet. Të luftoni kundër partisë e cila ka bërë keqpërdorime dhe njeriu i cili ka dosje të hapur kriminale ta marrin në koalicion për ne si parti është absurde”, thuhet në deklaratën e PER. /Telegrafi/

The post Ibraimovski: Jemi kundër përfshirjes së Amdi Bajramit në Qeveri appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com