Hiqet karantinë për qytetarët e Maqedonisë që vinë nga Afrika

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe raportoi për gjendjen me coroanvirus në vend.

Në këtë mbledhje, është sjellë vendim që të shfuqizohet masa me të cilin të gjithë personat fizikë vendor dhe të huaj, që vijnë nga shtetet e kontinentit afrikan dhe Brazilit, t’i nënshtrohen izolimit 14-ditor.

Nga Qeveria e Maqedonisë theksojnë se masa e izolimit do të vlejë për udhëtarët nga India.

Filipçe po ashtu ka njoftuar, se për shkak të uljes së numrit të të infektuarve dhe të pacientëve të shtrirë në spitale, “janë mbyllur një pjesë e qendrave Covid”./Telegrafi/

 

The post Hiqet karantinë për qytetarët e Maqedonisë që vinë nga Afrika appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com