Harrojini ushtrimet galiç: Këto tri ushtrime funksionojnë shumë herë më mirë për të pasmet!

Një trajner personal thotë se ka një keqkuptim të përgjithshëm nga njerëzit kur bëhet fjalë për ushtrimet galiç

“Ushtrimet galiç janë të shkëlqyera për forcën e përgjithshme të pjesës së poshtme të trupit, por nëse qëllimi është të ushtroni gluteusin, atëherë nuk janë zgjidhja më ideale.”

Gluteusi është muskuli më i madh i vitheve.

Edhe pse ekspertët kanë disa qëndrime lidhur me këtë, dhe sigurisht, nuk mund të themi se këto ushtrime duhet të largohen nga rutina e ushtrimeve për vithet, sepse sidoqoftë ndihmojnë, ka edhe ushtrime akoma më efektive që mund të bëni.

Shikoni tri ushtrime prej tyre:

1. ‘Glute bridge’

2. ‘Hip thrust’

3. ‘Kettlebell deadlift’

The post Harrojini ushtrimet galiç: Këto tri ushtrime funksionojnë shumë herë më mirë për të pasmet! appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com