Gjykata Kushtetuese e Maqedonisë shfuqizo rezultatin e normuar, pjesë e Ligjit për rrogën minimale

Gjykata Kushtetuese e Maqedonisë e ka shfuqizuar rezultatin e normuar për pagesën e rrogës minimale, që ishte përfshirë në Ligjin për rrogën minimale.

Kjo do të thotë se ankesa e Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë për Nenin 2, Paragrafi 1, 2, 3 dhe 4, si edhe Nenin 7b, paragrafi 1 dhe 3 të Ligjit në fjalë.

Me këtë vendin të gjykatës, shefat e kompanive do të duhet patjetër ta paguajnë rrogën minimale.

Vendimi i gjykatës do të hyj në fuqi në momentin e publikimit në Gazetën Zyrtare./Telegrafi/

The post Gjykata Kushtetuese e Maqedonisë shfuqizo rezultatin e normuar, pjesë e Ligjit për rrogën minimale appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com