comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

Gjendet një krijesë e ngjashme me ujkun në Montana (Foto)

Ekspertët e kafshëve të egra të SHBA-së janë të habitur nga një kafshë “e ngjashme me ujkun”, e cila u vra nga një fermer në Montana.

Fermeri pranë qytetit Denton e qëlloi krijesën javën e kaluar, kur ai erdhi brenda disa qindra metra të bagëtisë së tij, thanë zyrtarët.

Ekspertët shtetërorë të kafshëve të egra thanë se nuk kanë qenë në gjendje të identifikojnë speciet e tyre.

Pas inspektimit të krijesës, ata thanë se dyshonin se ishte një ujk pasi dhëmbët e tij ishin shumë të shkurtër, kunjat e para ishin anomalisht të vogla dhe kthetrat ishin shumë të mëdha.

Teoritë e çuditshme kanë qarkulluar në internet që mund të jetë një njeri-ujk, një arush i ri i thinjur ose një i afërm i Bigfoot.

The post Gjendet një krijesë e ngjashme me ujkun në Montana (Foto) appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com