Galaxy S10 do të ketë skanerë të ndryshëm të gjurmëve të gishtërinjve

Vitin e ardhshëm do të jetë përvjetori i linjës Galaxy S dhe duket se Samsung do të hedhë gjithçka në të. Nëse kjo ka kuptim të plotë apo jo. Të paktën kompania koreane do t’u japë blerësve zgjedhjen e tyre të çmendur me jo një, madje as dy, por tre modele për të zgjedhur. Dhe të tre nuk do të ndryshojnë vetëm në numrin e tyre të kamerave ose çmimin. Sipas raportit të fundit të mediave, ata do të ndryshojnë gjithashtu në llojin e përvojës së skanerit të gishtave që do të merrni.

Sipas numrit në rritje të rrjedhjeve, të tre modelet janë koduar “Beyond 0”, “Beyond 1” dhe “Beyond 2” (kjo është një gjë e programerëve). Nëse keni menduar se dallimi i modelit të rregullt dhe i modelit plus tashmë e ka bërë zgjedhjen e vështirë për ju, imagjinoni të keni tre modele shumë të ndryshme për të zgjedhur. Çuditërisht, asnjë nga të tre nuk do të ketë një skaner tipik të gishtave në pjesën e pasme.

Kjo nuk do të thotë se të gjithë do të kenë atë skaner gjurmë gishtash të vonuar në ekran. Beyond 1 dhe Beyond 2 do të pajisen me të, por, çuditërisht, Beyond 0, opsioni buxhetor i të treve, me gjasë do të ketë skanerin e gjurmëve të gishtave në pullën e energjisë në anën e telefonit.

Tani, kjo është larg nga të qenit një dizajn inovativ, siç ka qenë rasti me Sony në Xperia për vite të tëra. Megjithatë, Sony nuk ka qenë në gjendje ta sjellë atë veçori në SHBA, me gjasë për shkak të çështjeve ligjore. Do të jetë interesante të shohim se si Samsung do të punojë rreth kësaj.

All about Samsung gjithashtu thotë se Beyond 2 do të ketë sensorin e parë të kamerës Samsung të trefishtë. Kjo do të përfshijë një sensor kryesor 12 megapikselë f / 1.5, një sensor me kënd të gjerë 16 megapikselë f / 2.4 dhe një aparat fotografik me zoom 13 megapikselë f / 2.4. Natyrisht, Huawei ka shpërthyer rrugën për kamerat e trefishtë në telefonave, por përfitimet e kësaj karakteristike ende duhet të justifikohen.

The post Galaxy S10 do të ketë skanerë të ndryshëm të gjurmëve të gishtërinjve appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com