Festojmë 3 vjet Shell, vazhdon loja shpërblyese

3 vjet Shell i festojmë me lojën shpërblyese dhe çmimin e madh BMW 1.

Sot u shpallën fituesit e fundit të këtij edicioni të lojës së madhe shpërblyese te organizuar nga Shell, të cilët i falenderojmë për besnikërine e tyre. Një falenderim të veçantë për të gjithë ata që morën pjesë në lojën shpërblyese dhe të gjithë klientët e Shell.

– Fitues të 2 Iphone 12 Pro: Jetmir Piliqi, Ardian Qitaki
– Fitues të 2 Samsung TV: Besim Januzaj, Merlind Cacaj
– Fitues të 2 skuterëve elektrikë:Irfan Berlia, Ismet Shabani
– Fitues i Playstation 5: Leon Bajrami
– Fitues i voucher 100 euro: Ardian Shehu
– Fitues i voucher 50 euro: Kujtim Kollqaku

Çmimi kryesor, BMW 1 e re, i shkoi fituesit Arben Morina

Por, nuk mbaron me kaq. Shell ka vendosur t’i shpërblejë klientët e vet me 3 dhurata çdo muaj, dhe me BMW-në fantastike Serie 3 si çmim kryesor, prapë me 30 dhjetor 2021, për nder të festës së 3 vjetorit.

Furnizohuni në Shell dhe fitoni dhuratat e jashtëzakonshme çdo muaj, deri te BMW-ja që ju pret në fundvit!

Çdo blerje e karburantit me kartelën Shell, është mundësi për të fituar. Çdo blerje e karburantit Shell V-Power, dyfishon mundësitë tuaja.

Nxitoni, bëhuni pjesë mundësisë për ta bërë këtë veturë luksoze tuajën! BMW 3 e re, jua nis mbarë vitin.

The post Festojmë 3 vjet Shell, vazhdon loja shpërblyese appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com