EXIT POLL-i i UBO për RTV Dukagjinin: Pas pak rezultatet e komunave

Qytetarët e 21 komunave të Kosovës u janë drejtuar sot për herë të dytë kutive të votimit, për të zgjedhur kryetarët e ardhshëm.

Radio Televizioni Dukagjini ka bërë të ditur se do të publikojë rezultatet e EXIT POLL-it të realizuar nga kompania UBO-Consulting.

Rezultatet e para do të publikohen pas pak.

Rezultatet finale të zgjedhjeve në kohë reale dhe të përditësuara nga burimi zyrtar KQZ mund t’i ndiqni në Zgjedhjet Lokale 2021 – Republika e Kosovës (zgjedhjet2021.org)

Kliko KËTU për të parë platformën.

Rezultatet e Exit Poll kanë dalë nga qytetarët e pyetur për zgjedhjen e tyre politike në ditën e sotme, duke ruajtur anononimitetin./Telegrafi/

The post EXIT POLL-i i UBO për RTV Dukagjinin: Pas pak rezultatet e komunave appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com