Erdhi 5 maji, muaji i 5-shes perfekte që po shënon suksese të jashtëzakonshme

Kërkesa e madhe karakterizoi tregun e veturave vitin e kaluar, kur Auto Mita lansoi ofertën e 5-shes perfekte.

Dhe, kur diçka është e mirë, atëherë kurrë nuk mjafton.

Kështu, Auto Mita riktheu ofertën e 5-shes perfekte, e përkryer për knaqësinë tuaj të vozitjes dhe xhepin tuaj.

Dhe tash është muaji i pesëshes perfekte të cilin e ka rikthyer Auto Mita për blerjen e Renault, brendit numër 1 në Kosovë.

Rikthimi i 5-shes perfekte është pritur mirë nga të gjithë, ndërkaq shumë familje janë bërë me veturë Renault të re pikërisht falë kësaj oferte.

Krahas modeleve më të kërkuara në vend të Renault si Clio, Captur, Megane dhe Kadjar, klientët kanë edhe 5 benefite tjera të pakrahasueshme që i siguron për një kohë të gjatë si:

· 5 vjet garancion – prej shpisë

· Servisimi i parë – prej shpisë

· Sigurimi Kasko – prej shpisë

· Interesi bankar – 5%

· Asistencë rrugore 5 vjeçare – prej shpisë

Oferta perfekte e 5-shes perfekte zgjat vetëm edhe gjatë muajit maj dhe për detaje tjera vizitoni sallonin e Auto Mita, ku mund të informoheni dhe t’i shihni nga afër veturat e shumëkërkuara me çmim ideal në kuadër të kësaj oferte. /Telegrafi/

The post Erdhi 5 maji, muaji i 5-shes perfekte që po shënon suksese të jashtëzakonshme appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com