ELEANOR RIGBY

Nga: Paul McCartney
Përktheu: Agron Shala

Ah, shihi njerëzit e vetmuar
Ah, shihi njerëzit e vetmuar

Eleanor Rigby mbledh orizin në kishën ku kishte nuse e dhëndër
Jeton në ëndërr
Pret në dritare, me grimin në fytyrë që e mban pranë derës në kavanoz ngujuar
Për kë është zbukuruar?

Të gjithë njerëzit e vetmuar
Prej nga vinë ata?
Të gjithë njerëzit e vetmuar
Ku e kanë vendin ata?

Prifti McKenzie shkruan fjalët e predikimit që askush nuk i dëgjon
Askush s’afron
Shihe si punon, arnon çorapët natën në vetmi
Çka ia ndien atij?

Të gjithë njerëzit e vetmuar
Prej nga vinë ata?
Të gjithë njerëzit e vetmuar
Ku e kanë vendin ata?

Ah, shihi njerëzit e vetmuar
Ah, shihi njerëzit e vetmuar

Eleanor Rigby vdiq në kishë dhe u varros bashkë me emrin e vet
Pa kë, krejt shkret
Prifti McKenzie fshiu dheun nga duart teksa nga varri u largua
Askush nuk u shpëtua

Të gjithë njerëzit e vetmuar (ah, shihi njerëzit e vetmuar)
Prej nga vinë ata?
Të gjithë njerëzit e vetmuar (ah, shihi njerëzit e vetmuar)
Ku e kanë vendin ata?

The post ELEANOR RIGBY appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com