comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

E thërrisni partnerin me emra kafshësh? Mësoni çfarë do të thotë kjo gjë për marrëdhënien tuaj

Disa njerëz ndjejnë neveri kur dëgjojnë emra kafshësh shtëpiake, ndërkohë të tjerë i gjykojnë këto “pseudonime” mes një çifti si shumë të lezetshme dhe intime njëkohësisht

Nëse e thërrisni partnerin tuaj me përkëdheli (dhe ndërkohë përmendni një kafshë) kjo gjë jo vetëm që sjell argëtim në një marrëdhënie, por gjithashtu ju lidh më shumë si çift. Prandaj, mos u turpëroni kur partneri ju vendos një emër kafshe shtëpiake.

Kjo gjë mund të jetë e dobishme për marrëdhënien më shumë sesa ju mund ta imagjinoni. Mirëpo, pse?

Kjo gjë ju bën të ndiheni më të lirë me njëri-tjetrin

Teksa rritemi, shoqëria bën një presion të caktuar në mënyrën se si ne duhet të shprehemi. Përdorimi i emrave të kafshëve shtëpiake i lejon të rriturit të përfshihen në lojëra dhe të tregojnë lirisht emocionet e tyre.

Të dy partnerët ndjehen sikur janë pranuar plotësisht nga personi tjetër ashtu siç janë dhe nuk janë të detyruar të veprojnë në një mënyrë “normale”.

Nofkat domethënëse ju bëjnë të ndiheni më të tërhequr nga partneri juaj

Emrat e kafshëve shtëpiake janë një mënyrë e mirë për të ngjallur: dashuri dhe butësi nga partneri juaj.

Ju duhet të plotësoni vetëm një kusht për të marrë këtë rezultat: atij ose asaj duhet t’i pëlqejë pseudonimi.

Është një shenjë që partnerët janë vërtet të kënaqur me njëri-tjetrin

Kur partnerët afrohen dhe ndajnë më shumë momente personale së bashku, ata krijojnë gjuhën e tyre të veçantë, e cila përfshin brenda shakave dhe shfaqjen e pseudonimeve personale për njëri-tjetrin.

Është një shenjë që të dy partnerët janë të kënaqur me mënyrën se si po shkon marrëdhënia e tyre dhe janë mjaft komod për t’u çlodhur dhe për të qenë më të lirshëm.

Kjo përmirëson solidaritetin në marrëdhënie dhe i bën partnerët të ndjejnë një lidhje më të fortë emocionale. /Telegrafi/

 

The post E thërrisni partnerin me emra kafshësh? Mësoni çfarë do të thotë kjo gjë për marrëdhënien tuaj appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com