E Majta: Qeverisë nuk i interesojnë të drejtat e punëtorëve

Ditën e punëtorëve sot në Maqedoni e karakterizuan festat dhe skara, që tanimë janë bërë traditë në vendin tonë. Ndërsa partia e vetme e cila ka protestuar për të drejtat e punëtorëve ka qenë “E Majta”.

Në protestat të cilat i organizuan ata u tha se punëtorët të cilët mbajnë ekonominë e vendit, janë viktima të mosrespektimit të të drejtave të tyre, ndërsa institucionet kompetente injorojnë problemet e punëtorëve.

“E Majta” protestat që organizuan vetë i drejtuan drejt protestave të sindikatave./Telegrafi/

The post E Majta: Qeverisë nuk i interesojnë të drejtat e punëtorëve appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com