E gjithë Spanja në këmbë për rastin e përdhunimit të 18 vjeçares (Foto)

Spanja është ngritur në protestë gjithë popullorë pas një vendimi të një Gjykate në lidhje me akuzat për përdhunim për pesë burra.

Protestuesit  dënuan se përdhunuan një vajzë 18 vjeçare dy vjet më parë, derisa po ndodhte festivalit të vrapimit të demave.

Protestuesit e zemëruar kanë mbushur qendrën e Madridit me afishe që kanë përmbajte si “Turp, turp, turp!” dhe “Jo, do të thotë jo!”, duke e kundërshtuar kështu edhe vendimin e gjykatës në Madrid e cila dënoi pesë burrat që dhunuan vajzën me vetëm 9 vjet burg.

Sipas protestuesve ky dënim është shumë i vogël, raporton BBC.

The post E gjithë Spanja në këmbë për rastin e përdhunimit të 18 vjeçares (Foto) appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com