add_circle_outline
Atdheu – Transport Kufomash nga Mërgimi në Vedlindje
sherbime
Vendndodhja në Hartë   

Rreth nesh

Transport i sigurtë, i shpejtë dhe me çmime të përshtatshme nga të gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal të Zi, Luginën e Preshevës, Sanxhak etj.

Ju këshillojmë, përgatisim dokumentacionit dhe bëjmë realizimin e transportit me ndjeshmëri, shpejtsi dhe kosto të drejtë

Nga Gjermania, Zvicra, Austria, Franca, Belgjika, Norvegjia, Holanda, Suedia apo vende të tjera (rrjeti ynë i transportit funksionon në të gjithë Evropën) – Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. me çmime të drejta.

Transportin e kufomave ia përshtatim mundësive tuaja financiare.

Kostoja e transportimit të trupit varet nga zgjedhja e mjeteve të transportit. Duke pasur parasysh këtë moment pikëllimi dhe trishtimi, ne duam t´ju ndihmojmë duke ofruar çmimet më të volitshme për ju, pa kursyer në cilësinë e shërbimeve dhe profesionalitetin e punës tonë.

Kjo është arsyeja pse ne jemi firma më e kërkuar në Europë për kryerjen e këtij lloji të transportit të specializuar.
Por gjithashtu jemi të gatshëm për të rregulluar të gjitha pengesat burokratike dhe për të siguruar një riatdhesim të sigurt.

Falë rrjeteve tona në shumë vende të Evropës, jemi në gjendje të organizojmë dhe të kryejmë një transport të shpejtë, të besueshëm dhe me kosto efektive të kufomave.

  • Lloji i Biznesit : Transport i Kufomave
  • Shërbimet kryesore : Transport i Kufomave me Aeroplan, Transport i Kufomave me Makina Speciale
  • Tregjet Kryesore : Nga Europa Perëndimore në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal të Zi etj.
Shpërndaje
Profili Social
Info Kontakti
Shërbime / Produkte
Video

test
Na kontaktoni
Dërgo Mesazhin
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com