Çfarë ndodh me rrotën nëse vozisni me frerin e dorës ngritur lartë?

Një test ekstrem siguron një përgjigje për një pyetje që shqetëson shumë shoferë.

Përhapja dhe demokracia e internetit inkurajon shumë njerëz të angazhohen në një larmi marifetesh që regjistrojnë dhe më pas t’i ngarkojnë ato video në YouTube dhe platforma të tjera të ngjashme.

Kur bëhet fjalë për makinat, vetëm imagjinata dhe burimet e disponueshme janë faktorë kufizues në eksperimente të tilla, transmeton Telegrafi.

 

Por çfarë do të ndodhte me makinën nëse vazhdoni të vozisni me frenin e dorës të ngritur, të themi, për 10 km të ardhshëm?

Përgjigja për këtë pyetje shihet në videon e mësipërme.

Siç mund të shihet goma shkatërrohet e tëra pas disa minutave. /Telegrafi/

The post Çfarë ndodh me rrotën nëse vozisni me frerin e dorës ngritur lartë? appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com